46 Χρόνια Περιστέρι «ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ»
27 Απριλίου 2017
ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ…ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΗΣ Α2!
23 Μαΐου 2017

«16ο Κύπελλο Χαϊδαρίου»

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν, το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου, οι διασυλλογικοί αγώνες που συνδιοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου και ο Δήμος μας, με την επωνυμία 16ο Κύπελλο Χαϊδαρίου 9-12 ετών & ΕΠΙΛΕΚΤΑ 7-8 ετών. Μία διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός στην οικογένεια της ελληνικής κολύμβησης και διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία από τον σύλλογό μας τα τελευταία 16 χρόνια. Για την ιστορία επ’ ευκαιρία των αγώνων επισκέφθηκαν την πόλη μας περί τις 3.000 θεατές (γονείς και συγγενείς αθλητών).

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο μεγαλύτερος σύγχρονος Έλληνας κολυμβητής, ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης, τον οποίο τίμησε για την προσφορά του στο ελληνικό αθλητισμό (και όχι μόνο) ο Δήμαρχος της πόλης μας Κος Μιχάλης Σελέκος. Ο Σπύρος με τον λόγο του προς τους μικρούς κολυμβητές προσπάθησε να μεταλαμπαδεύσει  το στίγμα του πραγματικού  “αθλητή”, του υγιούς ανταγωνισμού και του μεγαλείου του αθλητισμού γενικότερα ως πορεία ζωής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, Συμμετείχαν οκτακόσιοι δεκαπέντε (815)  αθλητές από  σαράντα συλλόγους  από την Ν. Ελλάδα και οι μικροί «πρωταθλητές» μας κατέκτησαν συνολικά σαράντα επτά (47)  μετάλλια εκ των οποίων είκοσι χρυσά(20), δεκατέσσερα (14) αργυρά και δεκατρία (13) χάλκινα. Ιδιαίτερα καλές οι εμφανίσεις των παρακάτω αθλητών :

Βακάλη Ξανθήλια  με  2 χρυσά και 1 αργυρό,

Βουβουδάκης Παναγιώτης με 2 χρυσά και 1 αργυρό,

Αρκαδιανού Θεανώ με  2 χρυσά και 1 χάλκινο,

Παπακώστα Ειρήνη με 2 χρυσά,

Μπούζα Κατερίνα με 2 χρυσά,

Γκαρτζονίκας Δημήτριος με  1 χρυσό και 2 αργυρά,

Τούρλου Αλίκη με 1 χρυσό και 2 αργυρά,

Ζαγκότης Δημήτρης με 1 χρυσό και 1 αργυρό,

Καππές Φίλιππος με 1 χρυσό και 1 χάλκινο,

Ρόμπολας Διονύσης με 1 χρυσό 1 χάλκινο,

Καραγκούνης Γιώργος με  1 χρυσό  1 χάλκινο,

Μπούζας Σωτήρης με 1 χρυσό,

Σραβοκέφαλου Σταυρούλα με 1 χρυσό,

Παπαθανασίου Μελίνα με 1 χρυσό,

Μαυριδοπούλου Κλεονίκη με 1 χρυσό ,

Νικολοπούλου Ιακωβίνα  με  2 αργυρά,

Παπαθανασίου Βάσια 1 αργυρό 2 χάλκινα,

Κυριαζή Ευγενία με 1 αργυρό  και 1 χάλκινο,

Γκουζέλος Χρήστος με 1 αργυρό ,

Τσάλα Ορέστη με 1 αργυρό,

Τσότα Μαριμπέλα με  1 αργυρό,

Νικολόπουλος Κωνσταντίνος με  2  χάλκινα ,

Βέργος Ευθύμιος με  1 χάλκινο,

Βόμβα Ευαγγελία με 1 χάλκινο,

Ξενογιάννη Κυριακή με 1 χάλκινο  και

Μιχαλοπούλου Εμμανουέλα με 1 χάλκινο.

Πολυνίκης Σύλλογος στο 16ο Κύπελλο Χαϊδαρίου αναδείχθηκε η Ν.Ε. Πατρών ενώ τα έπαθλα του καλύτερου  αθλητή και αθλήτριας κατέκτησαν οι παρακάτω αθλητές  όλοι με 3 χρυσά μετάλλια:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ  ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

ΓΚΕΚΑΣ ΘΩΜΑΣ  ΑΙΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΑΤΣΑΜΠΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΑΙΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ    ΑΙΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Οι αγώνες φυσικά δεν θα είχαν την ανάλογη επιτυχία χωρίς την τεράστια συμβολή των εθελοντών γονιών του συλλόγου μας που με τον απαράμιλλο ζήλο και προσπάθειά τους κάλυψαν τις απαιτήσεις μιας τεράστιας σε όγκο αθλητών και γονιών διοργάνωσης .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς του συλλόγου Κο Θύμιο Κολλιόπουλο ιδιοκτήτη της εταιρείας με έπιπλα κουζίνας  “KITWOOD Home DESIGN”  και της Κας Ζωής Καββαδά ιδιοκτήτριας του καταστήματος Οπτικών ειδών «ΔΙΟΠΤΡΟΝ» για την οικονομική και ηθική τους στήριξη στις προσπάθειες του συλλόγου μας για μία αξιοπρεπή διοργάνωση.