Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

550

Αθλητές


142

articles


89

projects


18

Χρόνια λειτουργίας


του συλλόγου μας


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Καπόγλου Γιώργος

Αντιπρόεδρος: Σωτηροπούλου Σοφία

Γραμματέας: Καππές Γαβριήλ

Ταμίας: Χριστοδούλου Μαρία

Ειδικός Γραμματέας: Πανταβού Στέλλα

Γενικός Αρχηγός: Μιχαλόπουλος Γιώργος

Μέλος: Γκότσης Ηρακλής

Μέλος: Κόχειλας Ευάγγελος

Μέλος: Φαρμάκης Νικόλαος

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η Α.Ε. Χαϊδαρίου είναι σύλλογος που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2001 και εκπροσωπεί με περισσή επιτυχία την πόλη μας στα αθλήματα του υγρού στίβου, την κλασική κολύμβηση , την τεχνική κολύμβηση,  την υδατοσφαίριση και την συγχρονισμένη κολύμβηση.

Ο Σύλλογός μας έχει χαρίσει στους φίλους του υγρού στίβου μία Ολυμπιονίκη, δύο Πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές Κλασσικής, οκτώ Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς Πρωταθλητές Τεχνικής Κολύμβησης, ομάδα Ανδρών υδατοσφαίρισης στην Α2’ Εθνική και Γυναικών στην Α2 Εθνική επίσης.

Οι επιτυχίες των τμημάτων τόσο στην κλασσική όσο και στην τεχνική κολύμβηση αναδεικνύουν κάθε χρόνο την Α.Ε ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στις πρώτες θέσεις των γενικών κατατάξεων των πανελληνίων πρωταθλημάτων. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από το 2002 και μετά η Α.Ε. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ καταλαμβάνει μία θέση στην πρώτη οκτάδα στην κατάταξη της γενικής βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της κλασσικής (με συμμετοχή πανελληνίως μεγαλύτερη των εκατό συλλόγων) και τεχνικής κολύμβησης(με συμμετοχή πανελληνίως μεγαλύτερη των σαράντα συλλόγων). Τεράστια επιτυχία αποτέλεσε για την ΑΕ Χαϊδαρίου η κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατάταξη των νεανίδων του πανελλήνιου πρωτάθληματος το 2018!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ αφιερώνοντας εθελοντικά πολύ χρόνο και κόπο βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητές-παιδιά της και  επιβραβεύει κάθε προσπάθεια τους.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 Τμήματα Κολύμβησης

Υπεύθυνος Αρχιπροπονητής του Συλλόγου στα τμήματα της κολύμβησης  είναι ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος. Είναι στο Σύλλογο από ιδρύσεώς του και έχει αναδείξει Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές , έχει πολλάκις στείλει αθλητές σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες που καταρρίπτουν Πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια ρεκόρ.

Αυτός μαζί με τους συνεργάτες του Κρέστα Βάσω, Βαγγελακούδη Αννα, Σιάμο Φραγκίσκο, Δαλαμάγκα Αντώνη  που προσφέρουν όλη την μεθοδικότητα και  αγάπη τους στους σημερινούς και αυριανούς πρωταθλητές με υψηλού επιπέδου προπόνηση με στόχο την επίτευξη επιδόσεων σε επίπεδο Εθνικού και Διεθνούς Πρωταθλητισμού.

 

Τμήματα Υδατοσφαίρισης

Αρχιπροπονητής του συλλόγου μας είναι ο πολύπειρος Θοδωρής Ανδρεάκος ο οποίος έχει αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας Ανδρών και την οργάνωση των πολύτιμων Ακαδημιών.

Οι συνεργάτες του κ. Ανδρεάκου στις Ακαδημίες είναι οι Διαρεμές Ιωάννης  στην  κατηγορία Εφήβων και   Παίδων,   Χατζηγεωργάκη Άννα στους Μίνι-Παίδες και ο Γουναρόπουλος Γιάννης στα  Προ-Μίνι και Εκμάθηση και όλοι  μαζί στοχεύουν σε μια αξιοπρεπή πορεία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς οι νεαροί αθλητές τους προπονούνται σε καθημερινή βάση με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες θέτοντας  υψηλούς στόχους.

Τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης

Το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου έχει ήδη επιδείξει σημαντικές διακρίσεις. Προπονητές του είναι ο Φραγκίσκος Σιάμος και ο Αντώνης Δαλαμάγκας που καθοδηγούν άριστα τους αθλητές τους οδηγώντας τους σε πανελλήνιες, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιτυχίες!