Επιτυχίες και χείρα βοηθείας από το Πόλο της Α.Ε. Χαϊδαρίου

H Α’ Προκριματική φάση του Παιδικού πρωταθλήματος
16 Δεκεμβρίου 2015
Προετοιμασία στη Χαλκίδα για τους Παίδες του Πόλο
11 Ιανουαρίου 2016

Επιτυχίες και χείρα βοηθείας από το Πόλο της Α.Ε. Χαϊδαρίου

Το τριήμερο 18-19-20 Δεκεμβρίου, η ομάδα μας έλαβε μέρος στο προπονητικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας και έχοντας δύο νίκες (απέναντι σε Πετρούπολη και Άρη Νικαίας) και μία ήττα (από τον Ιωνικό) κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Στους αγώνες συμμετείχε το τμήμα Παίδων του σωματείου (γεν. 2001 και μικρότεροι) και έκανε ένα πολύ δυνατό τεστ εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 15-17 Ιανουαρίου.
Το συγκεκριμένο τουρνουά είχε χαρακτήρα φιλανθρωπικό, καθώς αντί για χρηματική συμμετοχή και μετάλλια, τα σωματεία συμφώνησαν ο κάθε αθλητής να προσφέρει από τρεις συσκευασίες τροφίμων μακράς διαρκείας που θα δοθούν στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Νικαίας και θα μοιραστούν σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.
Με το τέλος της διοργάνωσης οι αθλητές του προπονητής της ομάδος κ.Γρηγοριάδη Άγγελου είχαν διπλό λόγο να είναι χαρούμενοι καθώς όχι μόνο πέτυχαν πλήρως τους στόχους τους αλλά και προσέφεραν μια χείρα βοηθείας ζωγραφίζοντας χαμόγελα στα πρόσωπα συνανθρώπων μας αυτές τις γιορτινές μέρες.