Έτοιμη για την ιστορική συμμετοχή στο θεσμό του κυπέλλου η ομάδα πόλο της ΑΕΧ!

Έμαθε αντιπάλους στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα της Α2 η ομάδα Πόλο Ανδρών!
23 Οκτωβρίου 2019
Σπουδαία εμπειρία στο κύπελλο για την ομάδα πόλο, άφησε υποσχέσεις ενόψει Α2
6 Νοεμβρίου 2019

Έτοιμη για την ιστορική συμμετοχή στο θεσμό του κυπέλλου η ομάδα πόλο της ΑΕΧ!

Φωτογραφία Αρχείου.

Η μεγάλη ημέρα της πρώτης συμμετοχής σε αγώνα κυπέλλου για την ΑΕ Χαϊδαρίου έφτασε! Το συγκρότημα του Θοδωρή Ανδρεάκου αύριο (6/11) στις 21:00 θα αντιμετωπίσει τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο του Αλίμου για την Α’ Φάση του «θεσμού των εκπλήξεων». Το γεγονός ότι ο αντίπαλος αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες της Α1 μόνο θετικά μπορεί να δώσει στην ομάδα μας, αφού η συμμετοχή της δηλώθηκε με σκοπό τις σημαντικότατες εμπειρίες που θα λάβουν οι αθλητές μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 στις 24 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Θοδωρής Ανδρεάκος ενόψει του ιστορικού παιχνιδιού:

Θοδωρής Ανδρέακος: «Σκοπός της συμμετοχής μας ήταν να γράψουμε άλλη μια σελίδα ιστορίας στο οικοδόμημα που λέγεται ΑΕ Χαϊδαρίου και σε αυτό που θέλει να πετύχει τα επόμενα χρόνια. Έχει υπάρξει μια αναβάθμιση του τμήματος τα προηγούμενα χρόνια με τρεις συμμετοχές στην Α2 και ισάριθμες προκρίσεις στα πλέι οφ και η φετινή συμμετοχή είναι η κατάκτηση μιας ακόμα κορυφής. Για να πω την αλήθεια παρακαλούσαμε να κληρωθούμε με κάποια ομάδα της Α1. Τα παιδιά που συμμετέχουν στην φετινή ομάδα έχουν φιλοδοξίες να βρεθούν στην Α1. Θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία μέσα από αυτό το παιχνίδι να δουν τι είναι αυτό που κάνουν οι παίκτες που παίζουν σε αυτήν την κατηγορία και βρίσκονται εκεί και να μάθουν από αυτούς. Η συμμετοχή μας θα έχει διδακτικό χαρακτήρα. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και τη συμμετοχή και δε θα κοιτάξουμε καθόλου το τελικό αποτέλεσμα».

Για τον αντίπαλο της ΑΕΧ, Υδραϊκό σημείωσε: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και αυτό μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο. Θέλαμε βέβαια να τα φέρει η τύχη να φιλοξενήσουμε εμείς στο Χαϊδάρι ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως δεν έγινε. Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι θα μας δείξει και το που βρισκόμαστε ενόψει της συμμετοχής μας στην Α2 που ξεκινάει στις 24 Νοεμβρίου. Βρισκόμαστε στο μέσον μιας προετοιμασίας και οι αθλητές έχουν φιλοδοξίες και κοιτάζουν πάντα το κάτι παραπάνω».