Η Α’ Προκριματική φάση του Παιδικού πρωταθλήματος στο Περιστέρι
11 Ιανουαρίου 2016
Χειμερινοί Αγώνες Νοτίου Ελλάδος 2016
26 Φεβρουαρίου 2016

Ιστορική Πρόκριση των Παίδων στο Πόλο

Η ομάδα Παίδων (γεν. 2001+) του σωματείου μας έλαβε μέρος στην Α’ Προκριματική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που διεξήχθη το τριήμερο 15-17 Ιανουαρίου και κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα! Κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πολυπόθητη πρόκριση στην Προημιτελική Φάση, ανεβάζοντας έτσι ένα σκαλί παραπάνω τις επιτυχίες της σε Πανελλαδικό επίπεδο!

Το πιο σημαντικό παιχνίδι που θα έδινε η ομάδα μας ήταν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης, το οποίο θα έκρινε τα πάντα. Οι αθλητές μας κατάφεραν να παραγκωνίσουν το άγχος τους και με μία εντυπωσιακή νίκη με 12-5 έκαναν το μεγάλο βήμα προς την πρόκριση και πανηγύρισαν αναλόγως την σπουδαιότερη μέχρι στιγμής επιτυχία τους!

Την ομάδα μας καθοδήγησε ο προπονητής Γρηγοριάδης Άγγελος με τη βοήθεια του πολύπειρου Αρχιπροπονητή του συλλόγου Θοδωρή Ανδρεάκου  και  συμμετείχαν οι εξής αθλητές με τα γκολ τους: Καλίβας Γιώργος, Λαμπρόπουλος Τριάντης, Μπόγρης Σώζων (1), Μπενάτος Χρήστος, Χρυσικάκος Στέλιος, Μπέτσες Νίκος (2), Γκότσης Βασίλης (2), Λαμπρόπουλος Φώτης, Χελιδονάκης Νίκος, Σμαΐλης Διονύσης, Δουμάνης Αναστάσης (8), Κουλιούφας Γιάννης (1), Λεμπέσης Κωνσταντίνος (1), Τσάκος Γιώργος (4) και oι τερματοφύλακες Πιστόλης Λευτέρης και Μαραβέλιας Μάνθος που πραγματοποίησαν άκρως σημαντικές επεμβάσεις για να κρατήσουν την ομάδα στα πόδια της.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας, στους προπονητές και εφόρους και φυσικά στους γονείς που στήριξαν την προσπάθειά μας!