Κοπή πίτας της Αθλητικής Ένωσης Χαιδαρίου 2017

Κοπή πίτας της Αθλητικής Ένωσης Χαιδαρίου
23 Φεβρουαρίου 2017
ΑΕ Χαϊδαρίου – ΓΣ Ηλιούπολης 9-8
15 Μαρτίου 2017

Κοπή πίτας της Αθλητικής Ένωσης Χαιδαρίου 2017

Την Κυριακή 5-3-2017 έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου με παρόντες  αθλητές, γονείς, διοίκησης και χορηγών του συλλόγου μας.

Κατά την διάρκεια της τελετής και μετά την δοξολογία που τελέστηκε από τον Πατέρα Γεώργιο παρουσιάστηκε ο καινούργιος χορηγός της ομάδας μας, η εταιρεία «KITWOOD HOME DESIGN» του φίλου Κου  ΘΥΜΙΟΥ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο κ. Κολιόπουλος, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του συλλόγου μας και με αυτή του την χορηγική ενέργεια    θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους αθλητές και προπονητές του συλλόγου μας, στην διαρκή προσπάθειά τους για διάκριση και  στην ανάδειξη της υδατοσφαίρισης και της κολύμβησης γενικότερα ως του μέσου μέ το οποίο θα αναδειχθεί η πόλη μας «Πρωταθλήτρια των Δυτικών Προαστίων».

Οι τυχεροί από την κοπή της πίτας ήταν :

 1. ΣΜΑΡΛΑΜΑΚΗ ΣΕΜΙΝΑ (ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ   KITWOOD DESIGN)
 2. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΜΑΓΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ)
 3. ΓΑΛΙΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΑΓΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ)
 4. ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ (ΤΣΑΝΤΑ)

Αναλυτικά η εορταστική αναφορά για την εκδήλωση παρακάτω:

«ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Α.Ε.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 2017 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

 • ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΕ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΑ 4X200 ΕΛ  ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕΤΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΚΑΤΣΙΑΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ,  ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΈΦΗ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ.  ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  Η ΑΦΡΟΔΊΤΗ ΚΑΤΣΙΑΡΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑ 400 Μ. , ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΣΤΑ 800Μ.  ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΑ 1500 Μ. ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΤΣΙΟΥ  ΧΡΥΣΟ  ΣΤΑ 400 Μ.  ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ.
 • ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ 200 Μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑ, ΣΤΑ 400 Μ. ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ  ΚΑΙ ΣΤΑ 100 Μ. ΠΡΟΣΘΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΙΟΥ ΑΡΕΤΗ ΕΝΩ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΘΕΑΝΩ ΣΤΑ 800 Μ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
 • ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΑΕΧ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ :
 1. 2 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 1 ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΙΣ ΣΚΥΤΑΛΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  4Χ100 ΕΛ, 4 X 100M  ΜΟ & 4Χ200 ΕΛ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  ΜΕΤΣΙΟΥ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΗ, ΜΟΥΤΣΙΟΥ,  ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ.
 2. 2 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β ΣΤΑ 4 X 200M ΕΛ,  ΣΤΑ 4 X 100M ΜΟ  ΚΑΙ 4 X 100M ΕΛ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ  ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΖΥΜΑΤΟΥΡΑ -ΚΑΒΒΑΔΙΑ -ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ – ΠΑΠΟΥΤΣΗ κ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑ.
 • ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 7  ΧΡΥΣΑ, 5  ΑΡΓΥΡΑ  ΚΑΙ 6  ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ
 1. ΜΕΤΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΉ 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑΣΤΑ 800 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΣΤΑ 400Μ.Μ.Α.
 2. ΚΑΤΣΙΑΡΑ ΑΦΡΟΔΊΤΗ 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ 400 & 800 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
 3. ΜΟΥΤΣΙΟΥ ΑΡΕΤΗ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟΣΤΑ 200 Μ.  ΠΡΟΣΘΙΟΑΡΓΥΡΟ 100 Μ. ΠΡΟΣΘΙΟ & ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΑ 50 Μ ΠΡΟΣΘΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
 4. ΜΑΡΓΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ1Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΣΤΑ 50 Μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΣΤΑ 50 Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ
 5. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑ 1Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟΣΤΑ 200 Μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
 6. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ 3ΗΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 200M ΕΛΕΥΘΕΡΟ & ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 200 Μ. ΎΠΤΙΟ
 7. ΜΙΧΑΗΛΊΔΟΥ  ΘΕΑΝΩ 2Η  ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 1500 Μ.
 8. ΖΥΜΑΤΟΥΡΑ ΕΥΔΟΚΙΑ ΕΝΑ (1) ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 100M ΥΠΤΙΟ ΠΚ-Β
 9. ΜΕΤΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ 400M & 200M ΜΑ – ΠΚ-Α
 10. ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ 100M & 200M ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ – ΠΚ-Β

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ-ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ  ΣΤΟΝ Β΄ΌΜΙΛΟ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 4 ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ) ΚΑΙ 4 ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ (ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ, ΜΙΛΩΝ, ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ). ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ.

Η ΟΜΑΔΕΣ ΕΦΗΒΩΝ  ΠΑΙΔΩΝ & Μ.ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ.

ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΆ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΆ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ  ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΛΟΥΞ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΥΤΗ ΠΙΤΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Η ΖΩΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ «ΔΙΟΠΤΡΟΝ» ,  Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ «ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ» , Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ ΜΕ  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ «POOL FASHION» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΧ, ΤΗΝ «ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ», ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΩΤΑ  ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΟΥ Μ.ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑΣ & ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  «WATER FOUNTAINS», ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ  ΦΟΒΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ «ΘΡΑΚΑ», TOΝ ΣΑΚΗ ΜΠΕΜΠΕΣΙΔΗ ΤΗΣ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ & ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ «TERACAL»,  ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΑΡΚΑΔΙΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΑΦΕ «ENIGMA», ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΙΜΠΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ  & ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «FORCE», ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΑΥΤΗΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ, Η ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ KITWOOD HOME’ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Κο ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟ.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ. ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ. Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ  ΛΑΤΣΗΣ          ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ                       ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Της ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟ ΑΝΔΡΕΑΚΟ ΘΟΔΩΡΗ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΛΑΤΣΗ.

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ. Η ΑΕΧ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,  Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ  … ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑ. ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΒΑΣΩ ΚΡΕΣΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ».