Πανδαισία πόλο με κύπελλο Μίνι Παίδων και τουρνουά Κορασίδων στο Χαϊδαρί!

Πληθώρα διακρίσεων για την ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης στην Ημερίδα Ορίων του Πειραιά
11 Δεκεμβρίου 2017
Πρόσκληση στον ετήσιο χορό και στην κοπή πίτας της ΑΕ Χαϊδαρίου
14 Δεκεμβρίου 2017

Πανδαισία πόλο με κύπελλο Μίνι Παίδων και τουρνουά Κορασίδων στο Χαϊδαρί!

Με πανδαισία πόλο ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε (9-10/12) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, αφού εκτός της συνέχειας του 2ου Κυπέλλου Χαϊδαρίου που διεξάγεται στην κατηγορία των Μίνι Παίδων, πραγματοποιήθηκε και προπονητικό τουρνουά στην κατηγορία των Κορασίδων.

Στους μίνι παίδες, πραγματοποιήθηκαν δύο συναρπαστικά παιχνίδια, τα οποία κρίθηκαν στο γκολ. Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου επικράτησε του Άρη Νίκαιας με 9-8, ενώ σε αυτόν που έκλεισε το πρόγραμμα η Ολυμπιάδα Πετρούπολης κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της AEX (AE Χαϊδαρίου Red) με 7-6. Και στα δύο παιχνίδια οι ομάδες ήταν ισάξιες και οι λεπτομέρειες έκριναν το νικητή.

Στα ενδιάμεσα παιχνίδια, τόσο τα Σκαθάρια Μεταμόρφωσης, όσο και ο ΣΚ Ροή είχαν πιο εύκολο έργο απέναντι σε ΑΕ Κερατσινίου και ΑΕ Χαϊδαρίου (Blue) με 13-6 και 17-1 αντίστοιχα. Η ομάδα των Blue αποτελείται από μικρότερους ηλικιακά αθλητές που λαμβάνουν τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες σε αυτή την κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΓΝΟ Άρης Νίκαιας 9-8

ΑΕ Κερατσινίου – Σκαθάρια Μεταμόρφωσης 6-13

ΑΕ Χαϊδαρίου Blue – ΣΚ Ροή 1-17

Ολυμπιάδα Πετρούπολης – ΑΕ Χαϊδαρίου Red 7-6

 

Τουρνουά Κορασίδων

Από τη μεριά τους, οι αθλήτριες των Κορασίδων κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη θέση στο προπονητικό τουρνουά που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης με τη συμμετοχή του Εθνικού, του ΓΣ Ηλιούπολης και του Ηλυσιακού.

Τα κορίτσια που προπονούνται με τον Γιάννη Κόχειλα κατάφεραν να κάνουν δύο νίκες και μία ήττα. Αρχικά επιβλήθηκαν του Ηλυσιακού με 8-5, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκαν από τον Εθνικό που πήρε την πρώτη θέση με 10-5. Στην τελευταία αγωνιστική, όπου κρινόταν η δεύτερη θέση, έφτασαν στη νίκη με 5-3 επί του ΓΣ Ηλιούπολης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Εθνικός – ΓΣ Ηλιούπολης 13-2

ΑΕ Χαϊδαρίου – Ηλυσιακός 8-5

Ηλυσιακός – ΓΣ Ηλιούπολης 4-4

ΑΕ Χαϊδαρίου – Εθνικός 5-10

Εθνικός – Ηλυσιακός 6-3

ΑΕ Χαϊδαρίου – ΓΣ Ηλιούπολης 5-3