Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Πανόραμα Β’ Φάσης

Β΄ Ανδρών 2016 _ Α΄ Φάση – Α΄ Γύρος
18 Μαρτίου 2016
Πρωτιά για την Α.Ε.Χαιδαρίου στην Ά Φάση της Β’ Εθνικής
28 Μαρτίου 2016

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Πανόραμα Β’ Φάσης

Το τριήμερο 18-20 Μαρτίου διεξήχθη στο κολυμβητήριό μας η Προημιτελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, με αθλητές γεννημένους το 2001 και νεότερους, στο οποίο η ομάδα μας έδωσε 4 αγώνες κυνηγώντας άλλη μια πρόκριση.
Η αποστολή των αθλητών μας ήταν αρκετά δύσκολη καθώς οι ομάδες που είχαν κληρωθεί στον όμιλο και καλούνταν να αντιμετωπίσουν ήταν ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην τελική οχτάδα του Πρωταθλήματος.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία στο δεύτερο κατά σειρά αγώνα εναντίον του Κ.Ο. Ποσειδών Ιλισίων με 10-10, γυρίζοντας μάλιστα το εις βάρος μας σκορ 10-8 μέσα στα τελευταία τρισίμιση λεπτά.

Με αυτήν την ισοπαλία και τη συνολική εμφάνισή της, η ομάδα μας αν και δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα της πρόκρισης στη Ημιτελική Φάση, έδειξε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί ομάδες με μακρά παράδοση στο χώρο και να κυνηγήσει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Μετά το τέλος των αγώνων λοιπόν, ο προπονητής της ομάδας Γρηγοριάδης Άγγελος και ο Αρχιπροπονητής του συλλόγου Ανδρεάκος Θεόδωρος θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες και να βελτιώσουν τα τεχνικά και τακτικά στοιχεία της ομάδας καθώς η ξεκούραση είναι μόνο προσωρινή αφού μεγάλο μέρος αυτής της ομάδας θα συμμετάσχει και στο Εφηβικό Πρωτάθλημα στις 15-17 Απριλίου διεκδικώντας, αν μη τι άλλο, την πρόκριση και την ένταξη του συλλόγου στις 25 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.
Οι 17 συνολικά αθλητές που συμμετείχαν στην Προημιτελική Φάση ήταν οι εξής: Πιστόλης Λευτέρης, Λαμπριανίδης Γιάννης, Λαμπρόπουλος Τριάντης με δύο γκολ, Μπόγρης Σώζων, Μπενάτος Χρήστος με έξι γκολ, Μπέτσες Νίκος με τέσσερα γκολ, Γκότσης Βασίλης με ένα γκολ, Λαμπρόπουλος Φώτης με ένα γκολ, Χρυσικάκος Στέλιος, Σμαΐλης Διονύσης, Δουμάνης Αναστάσης με ένα γκολ, Κουλιούφας Γιάννης, Βαλέρης Γιάννης, Λεμπέσης Κωνσταντίνος, Τσάκος Γιώργος, Δανίλης Παναγιώτης, Γκάτσεβιτς Συμεών και Γκότσης Διονύσης.
Παρακάτω αναφέρουμε και τα γκολ που πέτυχαν συνολικά οι αθλητές μας και στις δύο φάσεις που συμμετείχαν: Δουμάνης Αναστάσης 9, Μπενάτος Χρήστος 6, Μπέτσες Νίκος 6, Τσάκος Γιώργος 4, Γκότσης Βασίλης 3, Λαμπρόπουλος Τριάντης 2, Λαμπρόπουλος Φώτης 1, Μπόγρης Σώζων 1, Κουλιούφας Γιάννης 1, Λεμπέσης Κωνσταντίνος 1.
O σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές και τους προπονητές για την χαρά που μας προσέφεραν συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε δύο φάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και περισσότερο απ’ όλους τους γονείς των αθλητών για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην κερκίδα του κολυμβητηρίου μας.