Προετοιμασία στη Χαλκίδα για τους Παίδες του Πόλο

Επιτυχίες και χείρα βοηθείας από το Πόλο της Α.Ε. Χαϊδαρίου
22 Δεκεμβρίου 2015
Η Α’ Προκριματική φάση του Παιδικού πρωταθλήματος στο Περιστέρι
11 Ιανουαρίου 2016

Προετοιμασία στη Χαλκίδα για τους Παίδες του Πόλο

Το πρώτο της ταξίδι για τη νέα χρονιά έκανε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου η ομάδα Παίδων Πόλο (γεν.2001+) της Α.Ε. Χαϊδαρίου. Ο σκοπός του ταξιδιού ήταν καθαρά αγωνιστικός, καθώς η ομάδα μας προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-17 Ιανουαρίου.
Ο προπονητής της ομάδας Γρηγοριάδης Άγγελος είχε στη διάθεσή του 15 αθλητές, οι οποίοι έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια εναντίοντου Ν.Ο. Χαλκίδας και είχαν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τα συστήματα των καθημερινών προπονήσεων, να διορθώσουν τα λάθη αλλά και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους καθώς τα παιχνίδια διεξήχθησαν με λίγες ώρες διαφορά μεταξύ τους, όπως δηλαδή θα γίνει και στο Πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα μας αντιμετώπισε την Εφηβική ομάδα του Ν.Ο. Χαλκίδας (γεν.1999+) και κατάφερε να αποσπάσει μια εντυπωσιακή νίκη με 18-7 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο η κούραση κατέβαλε τους αθλητές μας που παρ’ όλα αυτά τα έδωσαν όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό και ηττήθηκαν με 13-12. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι σκόραραν 10 διαφορετικοί αθλητές, αν αναλογιστεί κάποιος πως υπάρχουν 13 παίκτες και 2 τερματοφύλακες στην ομάδα.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές:

Δουμάνης Αναστάσης 6, Γκότσης Βασίλης 6, Τσάκος Γιώργος 5, Μπόγρης Σώζων 4, Μπενάτος Χρήστος 4, Μπέτσες Νίκος 4, Λαμπρόπουλος Τριάντης 3, Σμαίλης Διονύσης 2, Κουλιούφας Γιάννης 1, Χελιδονάκης Νίκος 1, Καλύβας Γιώργος, Λαμπρόπουλος Φώτης, Λεμπέσης Κωνσταντίνος, Πιστόλης Λευτέρης και Μαραβέλιας Μάνθος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα και τη διοίκηση του Ν.Ο. Χαλκίδας για την πρόσκληση και την οργάνωση του ταξιδιού καθώς και τους γονείς των παιδιών μας που κατέστησαν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.
Παρακάτω παραθέτουμε τους αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Περιστερίου και σας καλούμε να έρθετε να στηρίξετε την προσπάθεια των αθλητών μας.
Παρασκευή 15/1
21:30 Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης – Α.Ε. Χαϊδαρίου
Σάββατο 16/1
12:00 Α.Ε. Χαϊδαρίου – Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας
19:30 Γ.Σ. Περιστερίου – Α.Ε. Χαϊδαρίου
Κυριακή 17/1
18:00 Α.Ε. Χαϊδαρίου – Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ.