Προετοιμασία στη Ζάκυνθο για τις ομάδες κολύμβησης και τεχνικής της ΑΕΧ!

Οριακά παιχνίδια στην 4η Αγωνιστική του Κυπέλλου Χαϊδαρίου
19 Δεκεμβρίου 2017
Στον Πειραιά οι πρώτοι αγώνες της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης για το 2018
13 Ιανουαρίου 2018

Προετοιμασία στη Ζάκυνθο για τις ομάδες κολύμβησης και τεχνικής της ΑΕΧ!

Την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το 2017 με μία σπουδαία προετοιμασία στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου είχαν οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων κολύμβησης και τεχνικής κολύμβησης της ΑΕ Χαϊδαρίου. Η πενθήμερη προετοιμασία ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί αυτή τη χρονική περίοδο, αφού οι αθλητές εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο των γιορτών για να συνεχίσουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια πολύτιμη εμπειρία. Αυτήν, ήταν η δεύτερη χρονιά που συμμετείχε η ομάδα κολύμβησης του συλλόγου στη συγκεκριμένη προετοιμασία, ενώ ήταν η παρθενική για την ομάδα της τεχνικής.

Οι προπονήσεις έλαβαν χώρα στις φιλόξενες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου της ΖΕΥΣ (Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου) και έγιναν και κοινές προπονήσεις με την τοπική ομάδα. Οι αθλητές διέμεναν στο υπέροχο Palatino Hotel, το οποίο και ευχαριστούμε. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στους κ.κ. Κωνσταντίνο Μαρκόζη (προπονητή της ΖΕΥΣ) και Γιώργο Μάργαρη για τη φιλοξενία στο χώρο.

Οι εγκαταστάσεις του ΖΕΥΣ

Ο προπονητής της ομάδας κολύμβησης, κ. Παναγιώτης Καλογερόπουλος υπογράμμισε: «Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους αθλητές να προετοιμαστούν και να κερδίσουν προπονητικές μονάδες μέσα στις γιορτές. Η ομάδα δέθηκε ακόμη περισσότερο, αφού κάποια παιδιά που δεν προπονούνται μαζί είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. Επιπλέον δεν υπήρχε η πίεση του χρόνου, αφού είχαμε ουσιαστικά την πισίνα δικιά μας τις ώρες που τη θέλαμε. Ήταν κάτι που είχαμε ξανακάνει και θέλουμε να επαναλάβουμε και στο μέλλον. Η φιλοξενία των ανθρώπων και οι εγκαταστάσεις είναι πραγματικά εξαιρετικές και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους Γιώργο Μάργαρη και Κωνσταντίνο Μαρκόζη».

Η ομάδα κλασικής κολύμβησης

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας τεχνικής κολύμβησης, κ. Φραγκίσκος Σιάμος τόνισε: «Για την τεχνική κολύμβηση ήταν η πρώτη χρονιά που συμμετέχει σε αυτή την προετοιμασία και οι εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές. Ήταν μια προετοιμασία που δε θέλαμε να τελειώσει και θα θέλαμε να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Το ότι προπονηθήκαμε σε 25άρα πισίνα, ενώ στην αρχή μας προβλημάτιζε, τελικά βοήθησε τους αθλητές  να βελτιωθούν στο αγώνισμα της άπνοιας, αλλά και να γίνουν τελειοποιήσουν τις στροφές τους, που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι των αγώνων. Μπορώ να το δω τώρα που έχουμε γυρίσει πίσω στην 50άρα. Ήταν κάτι το εξαιρετικό και η φιλοξενία των ανθρώπων ήταν υπέροχη. Δε μας έλειψε τίποτα αυτές τις ημέρες και τα παιδιά έμαθαν πράγματα που θα χρησιμοποιήσουν μέσα στην αγωνιστική σεζόν».

Η ομάδα τεχνικής κολύμβησης.

Στην προετοιμασία συμμετείχαν οι εξής αθλητές

Κλασική Κολύμβηση

 1. Ευθυμία Ανδρικοπούλου
 2. Ιωάννης Αυγελής
 3. Χρήστος Βακαλής
 4. Κωνσταντίνος Δουκόπουλος
 5. Εύη Ζυματούρα
 6. Ιωάννα Καββαδία
 7. Ασπασία Κανελλοπούλου
 8. Αφροδίτη Κατσιάρα
 9. Άκης Κρεούζης
 10. Νικολέτα – Κωνσταντίνα Μάργαρη
 11. Κωνσταντίνα Μέτσιου
 12. Κωνσταντίνα Παπακώστα
 13. Γιώργος Καλογερόπουλος
 14. Φώτης Παπαθανασίου
 15. Μαρία Πηλίκα
 16. Κωνσταντίνα Πηλίκα
 17. Ξανθίλια Βακαλή
 18. Ελπίδα Μαυρομμάτη
 19. Θεανώ Αρκαδιάνου
 20. Χαρά Βυθούλκα
 21. Ειρήνη Οικονόμου
 22. Χάρης Φουρναράκος
 23. Χρήστος Κουλούρης
 24. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος
 25. Χρήστος Γκουζέλος
 26. Δημήτρης Ζαγκοτής
 27. Παναγιώτης Βουβουδάκης
 28. Δημήτρης Γκαρτζονίκας
 29. Ορφέας Φαρμάκης

Προπονητές: Παναγιώτης Καλογερόπουλος, Βάσω Κρέστα

Έφορος: Γιώργος Δουκόπουλος

Τεχνική Κολύμβηση

 1. Ευδοξία Θωμάκου
 2. Κατιάννα Θωμάκου
 3. Βένια Μπάτσιου
 4. Πολένια Μπάτσιου
 5. Κωνσταντίνος Τσιάβος
 6. Ιωάννα Τσιάβου
 7. Ελπίδα Μάκκα
 8. Λάμπρος Αθανασίου
 9. Βάσια Μυλωνά
 10. Ιωάννα Σημαντήρα
 11. Άννα-Μαρία Ξιάρχου

Προπονητής: Φραγκίσκος Σιάμος