Με 20 κολυμβητές στους χειμερινούς αγώνες Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων η ΑΕΧ!
9 Φεβρουαρίου 2018
Με 17 αθλητές στη 2η Ημερίδα Ορίων Τεχνικής Κολύμβησης η ΑΕΧ
10 Φεβρουαρίου 2018

Σε «θέσεις μάχης» οι έφηβοι

Ο προπονητής της ομάδας Εφήβων και Παίδων, Γιάννης Διαρεμές.

Σε ρυθμούς πρόκρισης κινείται η ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων της ΑΕ Χαϊδαρίου. Οι παίκτες του Γιάννη Διαρεμέ θέτουν ως στόχο το πέρασμα στην επόμενη φάση, όπως ακριβώς έκαναν οι Νέοι Άνδρες και οι Παίδες τις προηγούμενες εβδομάδες. Ο Α’ Όμιλος Αττικής στον οποίο κληρώθηκε η ΑΕ Χαϊδαρίου, είναι απαιτητικός, αφού εκτός της ομάδας μας συμμετέχουν ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ο ΑΟΝΣ Μίλων και ο Ηλυσιακός.

Η  ομάδα του ΑΟΠΦ είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις των ακαδημιών, ενώ Μίλων και Ηλυσιακός, μαζί με την ομάδα μας, αποτελούν ομάδες που δουλεύουν σε πολύ καλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Η αποχώρηση του Άρη Νίκαιας, ο οποίος υπήρχε στην κλήρωση δημιουργεί νέα δεδομένα στον όμιλο, αφού εάν τελικά αποκλειστεί ο τελευταίος (ακόμα δεν έχει βγει απόφαση της ΚΟΕ για το αντίστοιχο πρωτάθλημα των παίδων, που θα κρίνει το τι θα γίνει και στα υπόλοιπα), αυτό σημαίνει πως οι μάχες που θα γίνουν θα είναι μεγάλες και μία καλή ομάδα θα μείνει εκτός συνέχειας.

A’ Όμιλος Αττικής (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου)*

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

1η Αγωνιστική

20:00 ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΑΟΝΣ Μίλων

21:00 Ηλυσιακός – ΑΕ Χαϊδαρίου

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

2η Αγωνιστική

10:00 ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΑΕ Χαϊδαρίου

11:00 Ηλυσιακός – ΑΟΝΣ Μίλων

3η Αγωνιστική

18:00 Ηλυσιακός – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

19:00 ΑΟΝΣ Μίλων – ΑΕ Χαϊδαρίου

*Από τον όμιλο αποχώρησε μετά την κλήρωση ο Άρης Νίκαιας.

 

Οι αθλητές τους οποίους έχει συμπεριλάβει ο Γιάννης Διαρεμές για τους αγώνες είναι: Ελευθέριος Πιστόλης, Ιωάννης Βαλέρης, Γιώργος Τσάκος, Βασίλης Γκότσης, Αναστάσιος Δουμάνης, Σταύριο Μερτίνος, Διονύσιος Σμαΐλης, Ιωάννης Κουλιούφας, Σώζων Μπόγρης, Τριάντης Λαμπρόπουλος, Φώτης Λαμπρόπουλος, Νίκος Μπέτσες, Νίκος Χελιδονάκης, Εμμανουήλ Βασιλάκης, Διονύσης, Γκότσης