Ετησιος Χορός της Α.Ε.Χαιδαρίου
26 Φεβρουαρίου 2016
Χειμερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών 2016
2 Μαρτίου 2016

Συνεχίζονται οι Πανελλήνιες Επιτυχίες του Πόλο

Το τριήμερο 19-21 Φεβρουαρίου ήταν η σειρά της ομάδας Εφήβων (γεν. 1999+) να μπει με το δεξί στις Πανελλήνιες υποχρεώσεις της και να αποδείξει ότι η σκληρή προετοιμασία που πραγματοποιεί από το Σεπτέμβρη δεν πάει χαμένη.
Όπως και στο Πρωτάθλημα Παίδων έτσι και στο Εφηβικό, ο πρώτος αγώνας θα έκρινε την πρόκριση στην Προημιτελική Φάση. Για δεύτερη λοιπόν φορά, οι πιτσιρικάδες της ομάδας μας είχαν να αποδείξουν πως έχουν τη σοβαρότητα και την ψυχραιμία που χρειάζεται σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Με όπλο τους την άμυνα και μέσο όρο 2,5 γκολ ανά οκτάλεπτο, οι Έφηβοί μας πήραν τη νίκη με σκορ 10-3 απέναντι στον Ηλυσιακό και πανηγύρισαν μαζί με τη σχεδόν γεμάτη κερκίδα την πολύτιμη πρόκριση στην επόμενη φάση.
Χρέη πρώτου προπονητή διετέλεσε ο πολύπειρος Αρχιπροπονητής μας Θοδωρής Ανδρεάκος με βοηθό το Γρηγοριάδη Άγγελο, προπονητή του Παιδικού τμήματος. Ο κ.Ανδρεάκος κατάφερε με τις οδηγίες και τις καίριες συμβουλές του να οδηγήσει αυτήν τη πολλά υποσχόμενη ομάδα σε άλλη μία σπουδαία επιτυχία και να θέσει ακόμα πιο υψηλούς στόχους για τη φετινή χρονιά.
Στην Εφηβική μας ομάδα συμμετείχαν οι εξής αθλητές με τα γκολ τους: Λαμπρόπουλος Τριάντης, Τσίγαλος Βαλάντης, Ψύλλος Γιώργος (1), Μπενάτος Χρήστος (2), Δουμάνης Αναστάσης (2), Τραγγανίδας Βασίλης (4), Κοκκινιώτης Γιάννης, Γκότσης Γιώργος (9), Σμαΐλης Διονύσης, Μακαρόνης Σωτήρης (2), Γκότσης Βασίλης, Λεμπέσης Κωνσταντίνος, Κουλιούφας Γιάννης, Τσάκος Γιώργος και oι δύο τερματοφύλακες Πιστόλης Λευτέρης και Μαραβέλιας Μάνθος.