Υδατοσφαίριση

Υδατοσφαίριση

Water polo

Άνδρες

Υπεύθυνος Αρχιπροπονητής του Συλλόγου είναι ο Θοδωρής Ανδρεάκος. Πρόκειται για ένα καταξιωμένο προπονητή της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης με πλούσιο βιογραφικό, που στόχο έχει να οδηγήσει την ομάδα μας στα ψηλότερα σαλόνια της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης και να αναπτύξει τις ακαδημίες του συλλόγου μας βάζοντας με τους βοηθούς του τις σωστές βάσεις για τους αυριανούς πρωταθλητές.  Στόχος  της ομάδας είναι η παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους παρακάτω αθλητές :

Τερματοφύλακες
Χρήστος Μιγόπουλος (1995)
Βαγγέλης Οριάνος (2001)
Περιφερειακοί
Παναγιώτης Κουρτίδης (1979)
Γιάννης Κόχειλας (1983)
Αποστόλης Παναγούλης (1987)
Ιωάννης Γρηγορόπουλος (1995)
Σταύρος Γιαβαρίδης (1995)
Δημήτρης Οικονομόπουλος (1998)
Φοίβος Καλής (1998)
Ανδρέας Ρουμάνης (2000)
Χρήστος Τσιότσιος (2000)
Γιώργος Γκότσης (2000)
Κωνσταντίνος Καραγιάννης (2001)
Φώτιος Λαμπρόπουλος (2004)
Νικόλαος Μπέτσες (2003)
Φουνταριστοί
Παναγιώτης Ξυλάς (1998)
Μάνος Στυλιανάκης (1999)
Μπόγρης Σώζων (2003)

Έφηβοι

Προπονητής της κατηγορίας Εφήβων είναι ο Διαρεμές Γιάννης.Το τμήμα απαρτίζεται από  αθλητές ηλικίας 16-17 χρόνων και έχει σαν στόχο να γίνει άκρως ανταγωνιστικό ώστε να πρωταγωνιστεί μόνιμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Παίδες

Προπονητής της κατηγορίας Παίδων είναι ο Κόχειλας Γιάννης. Το τμήμα απαρτίζεται από  αθλητές ηλικίας 14-15 χρόνων και έχει σαν στόχο να γίνει άκρως ανταγωνιστικό ώστε να πρωταγωνιστεί μόνιμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Μίνι παίδες

 

 

Το τμήμα των Μίνι-Παίδων αποτελεί το καθοριστικό σημείο όπου αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η καθημερινή προπόνηση, οι φιλικοί αγώνες και τα τουρνουά όπου συμμετέχουν οι μικροί μας αθλητές όλη την σεζόν, γίνονται με σκοπό να την σωστή προετοιμασία τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η ομάδα μας με τους μικρούς αθλητές, με πολύ όρεξη, κόπο και μαζί με την προπονητριά τους Άννα Χατζηγιωργάκη, έχουν θέσει υψηλούς στόχους για το πρωτάθλημα. Βήμα-βήμα θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην τελική φάση, που θ’ αποτελέσει τη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου μέχρι στιγμής για αυτή τη κατηγορία.

Μίνι Κορασίδες

Η νεοσύστατη ομάδα των Μίνι -Κορασίδων, δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια ανάπτυξης της υδατοσφαίρισης γυναικών στην ομάδα Χαϊδαρίου. Έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον από μικρές αθλήτριες για το αγαπημένο μας άθλημα και η ομάδα μας  μέσω της μικρής κατηγορίας θέλει να ξεκινήσει να χτίζει γερές βάσεις για το μέλλον. Η ομάδα των κοριτσιών μας ετοιμάζεται για την δεύτερη της συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο κυρίως την απόκτηση εμπειριών.

Υπεύθυνη του τμήματος η πολύπειρη προπονήτρια Άννα Χατζηγιωργάκη.

Εκμαθήσεις υδατοσφαίρισης

Στην ακαδημία της ομάδας μας, οι μικροί αθλητές έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα του πόλο, και μέσα από παιχνίδια επέρχεται τελικά η εξοικείωση με το άθλημα. Στο τμήμα των ακαδημιών μας, καταφέρνουμε να κρατάμε τους μικρούς αθλητές στην πισίνα με σκοπό να ενταχθούν σε πρώτο στάδιο στον αθλητισμό και κατόπιν στον πρωταθλητισμό. Αξιοποιούν τον ελεύθερο τους χρόνο σ’ ένα υγιές περιβάλλον, δημιουργώντας νέους φίλους και περνούν καλά παίζοντας με την μπάλα, κάτι που αγαπά κάθε παιδί. Οι μικροί παίχτες μας, μαθαίνουν τις βασικές τεχνικές του αθλήματος και προετοιμάζονται αποτελεσματικά με σκοπό να αποτελέσουν τα μεγαλύτερα τμήματα της ομάδας μας στο μέλλον.

Προπονητής στην ομάδα του προμίνι είναι ο Γιώργος Γκότσης.