Υδατοσφαίριση

Υδατοσφαίριση

Water polo

Άνδρες

Υπεύθυνος Αρχιπροπονητής του Συλλόγου είναι ο Θοδωρής Ανδρεάκος. Πρόκειται για ένα καταξιωμένο προπονητή της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης με πλούσιο βιογραφικό, που στόχο έχει να οδηγήσει την ομάδα μας στα ψηλότερα σαλόνια της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης και να αναπτύξει τις ακαδημίες του συλλόγου μας βάζοντας με τους βοηθούς του τις σωστές βάσεις για τους αυριανούς πρωταθλητές.  Στόχος  της ομάδας είναι η παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους παρακάτω αθλητές :

Τερματοφύλακες
Χρήστος Μιγόπουλος (1995)
Δημήτρης Χατζηιωάννου (1996)
Βαγγέλης Οριάνος (2001)
Περιφερειακοί
Παναγιώτης Κουρτίδης (1979)
Στέφανος Μητρόπουλος (1984)
Ιωάννης Γρηγορόπουλος (1995)
Σταύρος Γιαβαρίδης (1995)
Νικόλαος Σωτηράκης (1997)
Δημήτρης Οικονομόπουλος (1998)
Φοίβος Καλής (1998)
Ουμπέρτο Ρονζίνο (1999)
Χρήστος Τσιότσιος (2000)
Βασίλης Βασιλάκης (2000)
Γιώργος Γκότσης (2000)
Κωνσταντίνος Καραγιάννης (2001)
Γιάννης Κόχειλας (1983)
Φουνταριστοί
Κωνσταντίνος Μπουρνάζος (1983)
Μάνος Στυλιανάκης (1999)

Μίνι Κορασίδες

Η νεοσύστατη ομάδα των Μίνι -Κορασίδων, δημιουργήθηκε φέτος για πρώτη φορά, σε μια προσπάθεια ανάπτυξης της υδατοσφαίρισης γυναικών στην ομάδα Χαϊδαρίου. Έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον από μικρές αθλήτριες για το αγαπημένο μας άθλημα και η ομάδα μας  μέσω της μικρής κατηγορίας θέλει να ξεκινήσει να χτίζει γερές βάσεις για το μέλλον. Η ομάδα των κοριτσιών μας ετοιμάζεται για την δεύτερη της συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο κυρίως την απόκτηση εμπειριών.

Υπεύθυνος του τμήματος ο πολύπειρος παίκτης της ομάδας μας Κόχειλας Γιάννης και αθλήτριες οι:

ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΛΛΙΤΣΑ
ΓΟΥΕΝΤΕ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΑΒΒΑΔΑ ΔΩΡΟΘΕΑ 
ΚΑΛΛΙΕΡΗ ΣΤΥΛΛΙΑΝΗ
ΛΗ ΤΣΙΝ ΤΣΙΝ
ΛΙΝ ΤΖΕΝΗ
ΜΠΕΤΑ ΕΛΕΝΗ
ΜΠΕΤΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΠΟΥΡΧΑΜΑΪ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ
ΠΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΓΚΟΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ 
ΧΟΝΔΡΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΜΑΓΙΑ 
ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 
ΣΜΑΪΛΗ ΜΑΡΙΤΙΝΑ 
ΤΣΑΤΡΑΦΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ 
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΔΑΝΑΗ

Έφηβοι

Προπονητής της κατηγορίας Εφήβων είναι ο Διαρεμές Γιάννης.

Στην Εφηβική μας ομάδα συμμετέχουν οι παρακάτω  αθλητές :

ΓΚΟΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΛΙΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΥΛΙΟΥΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ
ΠΙΣΤΟΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΜΕΡΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΛΟΥΚΙΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΜΑΡΛΑΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΣΜΑΪΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΙΟΚΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

Παίδες

Προπονητής της κατηγορίας Παίδων είναι ο Διαρεμές Γιάννης. Το τμήμα απαρτίζεται από 40 αθλητές ηλικίας 14-15 χρόνων και έχει σαν στόχο να γίνει άκρως ανταγωνιστικό ώστε να πρωταγωνιστεί μόνιμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το ρόστερ του τμήματος:

ΠΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ 
ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΔΑΝΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΖΕΡΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΥΒΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ 
ΜΠΕΡΣΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΜΠΕΤΣΕΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΟΓΡΗΣ ΣΩΖΩΝ
ΒΑΛΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΒΟΡΕΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΚΑΤΣΕΒΙΤΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΓΚΟΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΚΟΤΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΓΡΙΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μίνι παίδες

Το τμήμα των Μίνι-Παίδων αποτελεί το καθοριστικό σημείο όπου αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η καθημερινή προπόνηση, οι φιλικοί αγώνες και τα τουρνουά όπου συμμετέχουν οι μικροί μας αθλητές όλη την σεζόν, γίνονται με σκοπό να την σωστή προετοιμασία τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η ομάδα μας με τους μικρούς αθλητές, με πολύ όρεξη, κόπο και μαζί με τον προπονητή τους Αθανάσιο Γράψα, έχουν θέσει υψηλούς στόχους για το πρωτάθλημα. Βήμα-βήμα θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην τελική φάση, που θ’ αποτελέσει τη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου μέχρι στιγμής για αυτή τη κατηγορία.
Η ομάδα αποτελείται από τους παρακάτω αθλητές:
Βαλέρης Γιάννης, Μπόγρης Σώζων, Μπέτσες Νίκος, Λαμπριανίδης Γιάννης, Δανίλης Τάκης, Γκάτσεβιτς  Συμεών, Παπέλης Άδωνης, Γεωργίου Άγγελος,  Πέππας Χρήστος, Γκότσης Διονύσης, Λαμπρόπουλος Φώτης, Χονδρός Ηλίας, Βασιλάκης Μανώλης, Ζέρβας Γιώργος,  Σούλης Κωνσταντίνος,  Χρυσικάκος Στέλιος,  Κρανιώτης Αλέξανδρος, Ρουσσάκης Σπύρος,  Καλαμαράς Στέφανος, Αλεξάκης Άλκης.

Εκμαθήσεις υδατοσφαίρισης

Στην ακαδημία της ομάδας μας, οι μικροί αθλητές έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα του πόλο, και μέσα από παιχνίδια επέρχεται τελικά η εξοικείωση με το άθλημα. Στο τμήμα των ακαδημιών μας, καταφέρνουμε να κρατάμε τους μικρούς αθλητές στην πισίνα με σκοπό να ενταχθούν σε πρώτο στάδιο στον αθλητισμό και κατόπιν στον πρωταθλητισμό. Αξιοποιούν τον ελεύθερο τους χρόνο σ’ ένα υγιές περιβάλλον, δημιουργώντας νέους φίλους και περνούν καλά παίζοντας με την μπάλα, κάτι που αγαπά κάθε παιδί. Οι μικροί παίχτες μας, μαθαίνουν τις βασικές τεχνικές του αθλήματος και προετοιμάζονται αποτελεσματικά με σκοπό να αποτελέσουν τα μεγαλύτερα τμήματα της ομάδας μας στο μέλλον.

Προπονητής στην ομάδα του προμίνι είναι ο Γιάννης Κόχειλας.

Το τμήμα αποτελείται από τους παρακάτω αθλητές;
Τσιάπας Άγγελος, Μπόγρης Στάθης, Λαμπριανίδης Ιάσωνας, Βαττές Ηλίας, Ευσταθίου Ηλίας, Συρίγος Σέργιος, Δαύρης Χρήστος, Κουρής Βαγγέλης, Φίλλης Γιώργος, Φίλλης Νίκος,
Κοτσαμπάσης Βασίλης, Κοτσαμπάσης Μιχάηλ, Μπαλάσκας Παναγιώτης, Λυμπέρης Βασίλης, Χανιωτάκης Άγγελος, Αγγελόπουλος Παναγιώτης, Γκάμαρης ‘Αγγελος, Βαττές Ηλίας, Βορεάκος Παναγιώτης, Ευαγγελάτος Γιάννης, Σισμάνης Γιώργος, Παπαδόπουλος Θοδωρής.